Sportage – новият шампион по надеждност

Sportage се справи с лекота с маратона от 100 000 километра. Равносметката е: никакви повреди, което я нарежда на първото място в нашата класация от продължителните тестове

НЯМАМЕ НИКАКВИ ОПЛАКВАНИЯ!

Със Sportage се заеха двама експерти на DEKRA:
Маркус Константин (вляво) и Гюнтер Шиле нямаха почти никакви забележки

1.ПРОБЛЕМИ С ЦВЕТА
По повърхността на арматурното табло се забелязва съвсем леко избледняване. Редовната употреба на препарат за почистване на пластмаси помага.

2.ЛЕКО НАБРЪЧКАНО
Такива са оплаквания на най-високо ниво: на слънцезащитната щора на покрива са се образували леки бръчки.

3.АБСОЛЮТНО НИКАКВО ТРАКАНЕ Да, корейците го могат. Дори и на финала в интериора на Sportage не трака и не поскърцва нищо. Дори и от големия стъклен покрив не се чуват никакви дразнещи звуци.

4.НАПЪЛНО НЕПРОЗРАЧНИ При демонтирането на каросерията ясно се забелязва един от проблемите на Sportage. Огромен отвор на задните врати, а зад него дебелата задна колона.

5.НЕ ОБИЧА ВИСОКО НАТОВАРВАНЕ При всяко обслужване се налагаше работа по спирачната система. Предните спирачни накладки бяха сменени общо 3 пъти, задните – 2 пъти.

6.АБСОЛЮТНО БЕЗПРОБЛЕМНИ В документацията на вещите лица няма никакви забележки към двигателя, трансмисията, окачването, двойното задвижване и охладителната система.

Продължете на следващата страница …

Коментари