Honda започва производство на новия X-ADV

Honda Motor Europe обяви, че започва производството на новия модел мотоциклет, който ще бъде при дилърите за продажба през 2017 г.

17YM X-ADV

За новата „порода“ машина се говореше отдавна, но сега вече е официално потвърдено. Мотоциклетът е базиран на концепцията City Adventure, която бе показана през 2015 г. на изложението EICMA в Милано. X-ADV съчетава духа на приключението с отличното изпълнение, даващо практичност при движение в града или при пътувания на дълъг път през уикенда.

Характеристиките на X-ADV включват изправено положение на водача при езда, което му осигурява отлична видимост, и дълъг ход на окачването, за да може машината да се справи с различни тежки пътни условия и настилки. В същото време X-ADV предлага практичност с 5-степенно регулируемо предно стъкло и пространство за съхранение на каска за офроуд.

X-ADV продължава дългогодишната традиция на Honda за създаването на продукти, които подобряват и обогатяват начина на живот на своите клиенти. В съответствие с иновативната си концепция, X-ADV ще бъде стандартно с трансмисия с два съединителя.

Коментари