Tesla отвън, BMW отвътре

Евтин, непрактичен, неудобен: интериорът на Tesla Model S изобщо не допада на руснак – и той решава да го промени с детайли от вътрешността на BMW Серия 7

Руснак преработва интериора на своята Tesla Model S с части от BMW „седмица” – на стойност около 54 000 лева. Оригинални са останали само дигиталните инструменти на арматурното табло и инфотейнмънт системата. Цялото купе е решено в кожа, алкантара и пиано лак.

Тунинг решението вече се предлага и за други клиенти на дилърството Moscow Tesla Club. Целта на трансформацията са допълнителна доза комфорт при пътувания на дълги разстояния и повече ниши за вещи. Всички седалки идват от BMW Серия 7, но не разполагат с масажна функция – тя консумира прекалено много електричество и намалява пробега. Централната конзола е цялостно преработена, като предлага повече отделения за дребни предмети и общо седем USB-входа.

Тунинг решението вече се предлага и за други клиенти на дилърството Moscow Tesla Club. Седалките в тунингованата Tesla идват от BMW Серия 7, Германските седалки е трябвало да бъдат променени цветово, за да пасват на интериора. Те нямат масажна функция заради сериозната енергийна консумация. Целта на трансформацията са допълнителна доза комфорт при пътувания на дълги разстояния и повече ниши за вещи. Серийно Model S не предлага отделения за вещи във вратите При руското тунинг изпълнение няма проблем да поставите бутилка вода във вратата. Дори сенникът е модифициран - огледалото е от Jaguar. Руският собственик на Tesla не харесва серийната седалка - кожата й се износвала прекалено бързо. Новата седалка от Серия 7 е по-комфортна, с подлакътник, и по-качествена
<
>
Германските седалки е трябвало да бъдат променени цветово, за да пасват на интериора. Те нямат масажна функция заради сериозната енергийна консумация.

 

Коментари